El regne del Lleó” va arribar ahir dissabte al Club Social de la urbanització Mas Camarena de Bétera.

L’espectacle musical, tribut a “El Rei Lleó”, va reunir a un bon nombre de veïnes i veïns del poble de totes les edats.

Es tracta d’una nova adaptació, de la mà d’Excelsior Produccions, que respecta els valors de la història original. Compta la història del xicotet lleó que ha de convertir-se en el senyor del seu regne malgrat tots els imprevistos que sorgeixen pel camí.

El xou està format per actors, cantants i ballarins, formant un elenc d’un total de 12 persones. Entre ells cal destacar, pel seu gran recorregut professional, a Carlos Cabrelles, director i un dels actors principals d’aquest espectacle. També ha participat i dirigit musicals com “El Llibre de la Selva”, “Aladín”, “Alicia al País de les Meravelles”, “El Mag d’Oz”, “Ogre el musical”, entre molts altres més. Destaca la seua gran veu i les seues taules en l’escenari.

Lleons, gaseles, ocells, suricats, senglars, micos i molts més animals units intenten aconseguir la pau i l’harmonia que els van robar. Encara que no ho tenen gens fàcil, perquè les malvades hienes fan el possible perquè la foscor continue apoderant-se de tots ells.

La interacció del públic és un ingredient fonamental en aquest musical, perquè sempre es busca trencar eixa barrera freda que separa l’escenari de les butaques, traslladant als assistents a un món ple de màgia i il·lusió.

A continuació, oferim unes imatges de l’espectacle. Demà oferirem un vídeo de l’acte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia