La Selecció Espanyola Júnior es proclama Campiona d’Europa a Castelló

Lola Caballero Fuset, del Club Natación SOS Bétera, ha completat una excel·lent participació en el Campionat Europeu de Nacions júnior, aconseguint 15 medalles (3 ors, 9 plates i 3 bronzes) i un rècord del món en la prova de 100m socorrista.

A més, en el campionat celebrat a Castelló, la Selecció Espanyola Júnior s’ha proclamat Campiona d’Europa de salvament i socorrisme.

En la seua participació en piscina, Lola Caballero ha aconseguit a nivell individual dos subcampionats d’Europa (en 100m socorrista i 200m supersocorrista), així com un tercer lloc en 100m combinada. Quant a l’equip de la selecció, han sigut tres subcampionats i dues medalles de bronze les aconseguides.

Pel que respecta a les proves individuals de platja, la nadadora del CN SOS Bétera s’ha proclamat subcampiona d’Europa en les proves Ocean, Carrera amb taula de salvament i Carrera amb ski. Juntament amb la resta de la selecció han aconseguit ser campiones europees en tres proves i una medalla de plata.

El Campionat d’Europa de Salvament i Socorrisme per Nacions, que s’ha celebrat a Castelló del 12 al 18 de setembre, és la màxima competició a nivell continental. En ella han participat 15 països i més de 400 persones, entre nadadors, equips i
organització.

Lola ha estat abrigallada per membres del Club, de la directiva, de l’equip tècnic, així com per part de nadadors i famílies, alguns dels quals es van desplaçar el dissabte fins a Castelló per a gaudir de la prova Ocean, la més completa i dura del campionat.

També va rebre la visita d’Elia Verdevío, alcaldessa de Bétera, com a mostra de suport a l’esport local.

“Des del Club estem orgullosos dels triomfs collits per la nostra nadadora Lola Caballero, i l’animem per a seguir amb força en tot el camí que li queda per davant, en un any que està sent espectacular per a ella. El seu enorme treball li està donant grans resultats i, per això, compartim la seua felicitat i la de la seua família”, han indicat des del C.N. SOS Bétera.

Detallem a continuació el*medaller complet de Lola Caballero Fuset:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia