El Dia Mundial del Turisme es celebra cada 27 de setembre.
Per aquest motiu, Bétera prepara el certamen “El meu racó favorit de Bétera”.
Es tracta d’una iniciativa a través de la qual es pretén animar a les veïnes i veïns de la localitat a publicar fotografies de Bétera en el seu compte d’Instagram.
La idea és compartir el racó favorit del veí o veïna, un bonic paisatge, el parc o la plaça on jugàvem de xicotets i hui ho fan els nostres fills i filles… L’únic requisit és que siguen llocs de Bétera.
D’altra banda, és important tindre en compte que el text de la descripció que acompanya a la imatge formarà part de l’obra i serà tingut en compte pel jurat a l’hora de triar als treballs guanyadors. Les obres participants pujades a Instagram hauran d’incloure les següents “etiquetes”: #mirincónfavorito i #mirincónfavoritodebetera.
Cada autor/a podrà presentar tantes obres com desitge.
Aquest certamen comptarà amb dos premis a nivell local:
– Primer premi: dotat amb 200 euros.
– Segon Premi: dotat amb 100 euros.
A més a més, les fotografies participants optaran als premis nacionals del projecte “El meu racó favorit” al costat d’altres certàmens de tot el país.

 

El premis nacionals, on participen les fotos de tots els certàmens de “El meu racó favorit” del país són els següents:
– Premis temàtics. Millor foto de:
*Paisatge (natural o urbà). 300 euros
*Gastronomia. 300 euros
*Imatge nocturna. 300 euros
*Lluita contra el Covid. 300 euros

– Premi general a la millor fotografia nacional (a aquesta categoria només opten les fotos que hagen obtingut el primer premi en els certàmens locals). 500 euros

Tots els premis estaran subjectes a les retencions legals segons es disposa en l’article 101.7 i la Disposició Addicional 31a.3.d de la Llei 35/2006

L’obra guanyadora del primer premi local serà utilitzada per a imprimir 2.000 postals, 1.000 adhesius i 500 pòsters que servisquen de material promocional i turístic de la localitat.

El termini d’inscripció estarà obert fins al 22 de setembre, i els premis es donaran a conéixer el 27 de setembre (certamen local) i el 20 d’octubre (certamen nacional).
Es pot accedir al formulari d’inscripció i a les bases del certamen a través del següent enllaç: clic ací.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia