El consistori de Bétera ha informat que “ja ultima l’expedient que permetrà que la ciutadania tinga una pressió fiscal més baixa en l’Impost de Béns immobles (IBI), tant rústic com urbà”.

Aquest expedient, que està previst que estiga a punt per al ple del pròxim mes d’octubre, suposarà la modificació de l’Ordenança Fiscal Núm. 1 reguladora de l’Impost sobre Béns immobles per a reduir els tipus en 5 punts. Aquesta ordenança també contempla una bonificació especial per a famílies nombroses i amb la qual s’elimina el requisit de no tindre un altre bé immoble situat en el municipi de Bétera per a obtindre la bonificació i a més s’estableixen límits a la bonificació. A més a més, també s’aborda la bonificació per la instal·lació de plaques solars, de tal manera que es modifica perquè aquesta siga aplicable.

Aquesta reducció de l’IBI es troba dins de l’objectiu de rebaixar la pressió fiscal a Bétera. Cal recordar que, com a primera mesura, ja es va rebaixar el mes d’agost passat en un 95% l’Impost de Plusvàlua “mortis causa”. A continuació, recordem l’aprovació d’aquesta mesura en el ple d’agost:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia