Bétera acollirà aquest cap de setmana la cinquena edició del Festival d’Arts Escèniques. Aquest esdeveniment comptarà amb activitats gratuïtes per a tots els públics.

Els espectacles arrancaran aquest divendres, 24 de setembre, amb el teatre itinerant “The Wolves” de la Fam Teatre en l’Albereda a les 19.30 hores. Es tracta d’un espectacle de teatre de carrer itinerant amb música en directe.

El dissabte, 25 de setembre, la Plaça Verdum de la urbanització Torre en Conill, acollirà un espectacle on Maduixa Teatre farà cantar i ballar amb “Pop’s Corn”. Aquest acte del matí serà a les 12.00 hores. Una prova de selecció per a un concurs de la ràdio, un joc més, esdevé una autèntica festa-concert amb una quinzena de cançons amb veu en directe. Una trama senzilla i simpàtica on tot el públic es divertirà, cantarà i ballarà.

A la vesprada, a les 19.00 hores, l’Albereda tornarà a ser l’escenari d’aquest Festival amb teatre al carrer de la mà de “Cataplúm” d’Ameba Teatre. Es tracta d’un espectacle de teatre de carrer per a públic familiar, unipersonal, sense text i en clau de clown.

Posteriorment, a les 22.30 hores, l’Auditori comptarà amb la representació “L’Home bo” sobre la pilota valenciana que es durà a terme amb la companyia teatral valenciana Caterva Teatre. En aquesta obra de teatre es parlarà de pilota valenciana. I és que parlar de la pilota valenciana és parlar de les persones que formen part del seu Món.

Finalment, el diumenge 26 de setembre, a l’esplanada de l’Albereda es podrà gaudir de “Menphis Rock & Circ” amb música en directe, malabars, acrobàcies i humor amb La Finestra Nou Circ. Aquest espectacle donarà el seu tret d’eixida a les 12.00 hores. En aquesta ocasió, hi haurà música en directe malabars, acrobàcies, aeris i humor en una frenètica i desenfadada història de trobades i desacords a ritme de Rock & Roll.

Per a concloure aquesta cinquena edició del Festival d’Arts Escèniques de Bétera, la urbanització Mas Camarena acollirà a les 20.00 hores l’espectacle d’hipnosi i telepatia “Hacker de Ments” de Music Infinity, el qual sorprendrà a tots els assistents. Aquest serà un xou on es veurà superada la capacitat de la ment humana amb experiències de telepatia, hipnosi i molt més.

Aquestes activitats es celebraran atenent els aforaments disposats i les mesures sanitàries establides per les autoritats competents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia