El teatre itinerant “The Wolves” de la Fam Teatre serà l’encarregat de donar el tret d’eixida de la cinquena edició del Festival d’Arts Escèniques de Bétera, aquest divendres 24 de setembre. L’espectacle tindrà lloc en el recinte de l’Albereda a les 19.30 hores. Es tracta d’un espectacle de teatre de carrer itinerant amb música en directe.

The Wolves” és un espectacle de teatre de carrer itinerant amb música en directe (amb un bateria), on 4 brokers del Wall Street (xanquers) recorren els carrers a ritme de Funky i on exerciran una peculiar jornada laboral.

La utilització del carrer i places com a arquitectura escènica juga un paper fonamental on el públic acompanyarà a aquests peculiars “llops”. El virtuosisme dels xanquers, els moviments coreogràfics i les accions de carrers a ritme de bateria, fan de “THE WOLVES” un espectacle on es converteix la via pública en una autèntica jungla del consum, el poder, la fama i l’estatus.

Basats en el llop com a animal iconogràfic, The Wolves es tracta d’una proposta on LA FAM reivindica el carrer com l’espai d’acció que convertirà a l’espectador en la seua millor presa…

“Mamífers carnissers de tres metres aproximadament d’altura atallats amb elegants vestits que el carisma dels quals són de reconeguda fama entre la resta del bestiar. De cap agut i orelles teses tenen conductes salvatges davant les seues preses i es desplacen en ramat”.

LA FAM Teatre és una companyia de teatre de carrer que naix l’any 2014 a la ciutat de Vila-real de la inquietud d’un experimentat equip d’actors, actrius i músics amb la intenció de treballar nous codis i estètiques escèniques que transformen el carrer en un espai no convencional.

Programació del V Festival d’Arts Escèniques de Bétera

Aquest festival comptarà amb activitats gratuïtes per a tots els públics al llarg del cap de setmana. Aquestes activitats se celebraran atenent els aforaments disposats i les mesures sanitàries establides per les autoritats competents.

D’aquesta manera, aquest dissabte 25 de setembre, la Plaça Verdum de la urbanització Torre en Conill acollirà un espectacle on Maduixa Teatre farà cantar i ballar amb “Pop’s Corn”. Aquest acte del matí serà a les 12.00 hores. Una prova de selecció per a un concurs de la ràdio, un joc més, esdevé una autèntica festa-concert amb una quinzena de cançons amb veu en directe. Una trama senzilla i simpàtica on tot el públic es divertirà, cantarà i ballarà.

A la vesprada, a les 19.00 hores, l’Albereda tornarà a ser l’escenari d’aquest Festival amb teatre al carrer de la mà de “Cataplúm” d’Ameba Teatre. Es tracta d’un espectacle de teatre de carrer per a públic familiar, unipersonal, sense text i en clau de clown.

Posteriorment, a les 22.30 hores, l’Auditori comptarà amb la representació “L’Home bo” sobre la pilota valenciana que es durà a terme amb la companyia teatral valenciana Caterva Teatre. En aquesta obra de teatre es parlarà de pilota valenciana. I és que parlar de la pilota valenciana és parlar de les persones que formen part del seu Món.

Finalment, el diumenge 26 de setembre, a l’esplanada de l’Albereda es podrà gaudir de “Menphis Rock & Circ” amb música en directe, malabars, acrobàcies i humor amb La Finestra Nou Circ. Aquest espectacle donarà el seu tret d’eixida a les 12.00 hores. En aquesta ocasió, hi haurà música en directe malabars, acrobàcies, aeris i humor en una frenètica i desenfadada història de trobades i desacords a ritme de Rock & Roll.

Per a concloure aquesta cinquena edició del Festival d’Arts Escèniques de Bétera, la urbanització Mas Camarena acollirà a les 20.00 hores l’espectacle d’hipnosi i telepatia “Hacker de Ments” de Music Infinity, el qual sorprendrà a tots els assistents. Aquest serà un xou on es veurà superada la capacitat de la ment humana amb experiències de telepatia, hipnosi i molt més.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia