La província de València serà present en la fira Alacant Gastronòmica, que se celebra del 24 al 27 de setembre, a través de la marca turística de la Diputació València Turisme.

A més de la informació provincial que s’oferirà en l’espai propi de València Turisme en el recinte firal, la marca acudeix al certamen juntament amb quatre coexpositores en representació del sector productiu de la província, que mostraran productes elaborats a partir de la poma esperiega d’Ademuz, arrossos, vins i productes agrícoles de Bétera.

La fira, centrada en l’alimentació saludable basada en productes autòctons, acollirà la celebració de tallers, showcookings, tastos i també possibilitarà la venda de productes locals, amb els quals donar a conéixer al públic i els professionals del sector les diferents especialitats gastronòmiques valencianes, denominacions d’origen, marques de qualitat, productes de la terra, ecològics i artesanals, entre altres.

Una gran varietat d’expositors mostraran a públic i professionals del sector diferents especialitats gastronòmiques de la província, denominacions d’origen, marques de qualitat, productes de la terra, i altres ecològics i artesanals, així com vins i begudes típiques, equipaments o serveis.

Quatre dies replets d’activitats de la mà d’Estreles *Michelín i sols Repsol presents en aquesta tercera edició de la trobada.

Aquesta iniciativa sorgeix de la mà de l’Excma. Diputación de AlicanteCámara de Comercio de Alicante i Institució Firal Alicantina, amb el suport de la Generalitat Valenciana, que s’uneixen en aquest esdeveniment per a promoure accions saludables i una alimentació sana basada en productes autòctons, procedents tant de la mar com de la muntanya.

L’entrada a la fira per a professionals es realitzarà registrant-se en l’apartat acreditació de aquesta mateixa pàgina web, o en fira.

L’entrada a la fira és gratuïta. A la seua arribada a la fira, serà necessari adquirir una polsera de seguretat intel·ligent al preu de 1€ per persona, que es donarà íntegrament a l’ONG Alacant Gastronòmica Solidària per a l’elaboració de menús solidaris de la província d’Alacant. Les polseres, entrades per als tastos i concerts poden comprar-se ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia