El teatre itinerant “The Wolves” de la Fam Teatre va ser, ahir divendres, l’encarregat de donar el tret d’eixida de la cinquena edició del Festival d’Arts Escèniques de Bétera. L’espectacle va dur-se a terme en el recinte de l’Albereda, a partir de les 19.30 hores. Es tracta d’un espectacle de teatre de carrer itinerant amb música en directe.

The Wolves” és un espectacle de teatre de carrer itinerant amb música en directe (amb un bateria), on 4 brokers del Wall Street (xanquers) recorren els carrers a ritme de Funky i on exerciran una peculiar jornada laboral.

La utilització del carrer i places com a arquitectura escènica juga un paper fonamental on el públic acompanyarà a aquests peculiars “llops”. El virtuosisme dels xanquers, els moviments coreogràfics i les accions de carrers a ritme de bateria, fan de “THE WOLVES” un espectacle on es converteix la via pública en una autèntica jungla del consum, el poder, la fama i l’estatus.

Basats en el llop com a animal iconogràfic, The Wolves es tracta d’una proposta on LA FAM reivindica el carrer com l’espai d’acció que convertirà a l’espectador en la seua millor presa…

LA FAM Teatre és una companyia de teatre de carrer que naix l’any 2014 a la ciutat de Vila-real de la inquietud d’un experimentat equip d’actors, actrius i músics amb la intenció de treballar nous codis i estètiques escèniques que transformen el carrer en un espai no convencional.

Programació del V Festival d’Arts Escèniques de Bétera

Aquestes activitats gratuïtes continuen hui dissabte i demà diumenge.

D’aquesta manera,  la Plaça Verdum de la urbanització Torre en Conill acollia aquest matí un espectacle on Maduixa Teatre feia cantar i ballar amb “Pop’s Corn”.

A la vesprada, a les 19.00 hores, l’Albereda tornarà a ser l’escenari d’aquest Festival amb teatre al carrer de la mà de “Cataplúm” d’Ameba Teatre. Es tracta d’un espectacle de teatre de carrer per a públic familiar, unipersonal, sense text i en clau de clown.

Posteriorment, a les 22.30 hores, l’Auditori comptarà amb la representació “L’Home bo” sobre la pilota valenciana que es durà a terme amb la companyia teatral valenciana Caterva Teatre. En aquesta obra de teatre es parlarà de pilota valenciana. I és que parlar de la pilota valenciana és parlar de les persones que formen part del seu Món.

Finalment, el diumenge 26 de setembre, a l’esplanada de l’Albereda es podrà gaudir de “Menphis Rock & Circ” amb música en directe, malabars, acrobàcies i humor amb La Finestra Nou Circ. Aquest espectacle donarà el seu tret d’eixida a les 12.00 hores. En aquesta ocasió, hi haurà música en directe malabars, acrobàcies, aeris i humor en una frenètica i desenfadada història de trobades i desacords a ritme de Rock & Roll.

Per a concloure aquesta cinquena edició del Festival d’Arts Escèniques de Bétera, la urbanització Mas Camarena acollirà a les 20.00 hores l’espectacle d’hipnosi i telepatia “Hacker de Ments” de Music Infinity, el qual sorprendrà a tots els assistents. Aquest serà un xou on es veurà superada la capacitat de la ment humana amb experiències de telepatia, hipnosi i molt més.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia