Aquest dissabte les veïnes i veïns de Bétera podran gaudir a l’aire lliure de l’homenatge definitiu a Alejandro Sanz interpretat per Fran Valenzuela: el que Vaig ser, és el que Soc.

Serà a les 22.30 hores, a la urbanització de Torre en Conill, Avinguda Sierra Mariola (al costat de la pista multiusos).

L’entrada és gratuïta fins a completar aforament i complint amb tota la normativa sanitària establida a causa de la Covid-19.

Es tracta d’un grandiós espectacle musical dirigit a tota classe de públic amb una posada en escena a l’altura del mateix Alejandro Sanz.

Aquest gran xou, de Excelsior Producciones, compta amb diversitat d’estils i cançons com: Amiga mía, mi persona favorita, No me compares, Pisando fuerte, Corazón partio, ¿Y si fuera ella?, Mi soledad y yo, ¿Lo ves? i moltíssimes cançons més d’èxit.

Des de 2016, Fran Valenzuela, ha portat l’homenatge d’Alejandro Sanz a innombrables escenaris per tota la geografia espanyola, incloent la seua intervenció, en el programa de màxima difusió televisiva d’Antena 3 TV, «Tu cara no me suena todavía» interpretant les millors cançons del nostre artista més internacional…

El semblant vocal de Fran Valenzuela ha fet que el mateix Alejandro Sanz el felicitara personalment en diverses ocasions.

Un espectacle únic, d’aproximadament unes dues hores de duració, on el públic assistent sentirà la màgia del gran artista Alejandro Sanz.

Amb només la seua veu, és capaç de transmetre’ns l’art i subtilesa del cantant.

Madrileny de 35 anys d’edat, amant de la música en tots els seus sentits. El seu fort principal sempre ha sigut la veu, però Fran Valenzuela també domina diferents instruments musicals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia