Aquest diumenge, 26 de setembre, Bétera va tindre una cita amb el ciclisme de la mà del Stefano Garzelli Team. Aquesta escola de ciclisme va celebrar la clausura de la seua temporada al matí, en l’urbanització Torre en Conill.

El Stefano Garzelli Team va voler així acabar la temporada damunt de la bici, competint, acomiadant i homenatjant els infantils de segon any que pròximament començaran a donar-li als pedals en la categoria cadets.

Pares, mares, amics i aficionats al ciclisme van voler estar presents en aquesta cita esportiva, per a donar ànims i mostrar el seu suport a tots els participants. Les altes temperatures i el bon oratge van acompanyar també durant la jornada.

Stefano Garzelli Team és una escola de ciclisme per a xiquets i xiquetes de 4 a 13 anys. L’escola sorgeix de l’amor i la passió pel ciclisme i pels xiquets i per la forta convicció que per a generar futurs campions cal fomentar l’esport base.

La seua filosofia és ensenyar als xiquets des d’un punt de vista lúdic, tot pot ser i ha de ser un joc perquè els xiquets i xiquetes aprenguen a familiaritzar-se amb la bicicleta, a controlar-la i a estimar-la.

No es tracta de guanyar, sinó de divertir-se també. El lema d’aquesta escola és que la recompensa es troba en l’esforç i no en el resultat.

L’escola Stefano Garzelli Team participa en les carreres de calendari programades per la Federació Valenciana de Ciclisme, per la qual cosa els xiquets i xiquetes en inscriure’s a aquesta escola són federats perquè puguen participar en les carreres si així ho desitgen.

En acabar el recorregut d’aquest esdeveniment esportiu, el qual va disputar-se per categories, es va procedir a l’entrega dels diferents trofeus. Aquests trofeus es van trobar, durant tot el matí, exposats en la carpa principal del Stefano Garzelli Team.

A més de les diferents fotogaleries oferides, a continuació compartim un vídeo amb fragments de l’acte de clausura gravats per Betera.com durant la cita  d’aquest diumenge a Torre en Conill.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia