El Campionat d’Espanya per comunitats autònomes deixa 15 nous rècords

El passat cap de setmana va tindre lloc a Castelló el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes cadet i absolut, en les quals el CN SOS Bétera va estar representat pels nadadors Aina Arnal, Ana Inés Ordónez, Lola Caballero i Borja Fabregat, que formaven part de la Selecció Valenciana. Tots ells, tant en cadets com en absoluts, es van proclamar Campions d’Espanya, en proves que van tindre lloc en piscina i en platja.

En la categoria cadet, Ana Inés Ordóñez va obtindre dues medalles d’or (Salvament amb tub de rescat i Rescat amb taula) i un bronze (4x25m remolque maniquí), i Aina Arnal va obtindre un or en Relleu sprint. Ambdues van obtindre grans resultats en les proves en les quals van participar, quedant entre les 6 primeres.

Pel que respecta a la categoria absoluta, Lola Caballero va obtindre dues medalles d’or amb rècord d’Espanya (4x50m natació amb obstacles i 4×25 remolque maniquí absolut) i quatre de plata (200m supersocorrista, 4x50m combinat, Rescat amb taula i Relleu tríada X), quedant en quart lloc en les proves Ocean, 100m socorrista i 100 m remolque maniquí aletes. Borja Fabregat va obtindre una medalla d’or en la prova de Llançament de corda, i tres medalles de plata en 4×25 remolque maniquí, Relleu ocean i Relleu tríada X.

Els Campionats d’Espanya de Salvament i Socorrisme per Comunitats Autònomes Absolut i Cadet han reunit onze territoris i 187 socorristes, 132 de categoria absoluta i 55 cadet, que per primera vegada han acudit a la competició que se celebra per seleccions autonòmiques.

Des del Club indiquen estar “orgullosos dels triomfs collits pels nostres nadadors amb la Selecció Valenciana, ja que reconeixen l’alt nivell fruit d’una gran faena per part de tots”. Al seu torn, també estan segurs que suposa un gran punt de partida per a la temporada que estan començant i animen a tots els nadadors a “donar-ho tot per a poder continuar sent referents a la Comunitat Valenciana i la resta d’Espanya”.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia