Caminant pel camp, et trobes coses sorprenents, difícils d’entendre. Imatges insòlites que no en puc explicar. No és el primer cop que ho veig, però altres vegades ha sigut més a prop del poble, on pot haver-hi un treballador de la neteja qui ho arreplegara.

Al poble i sobretot a l’encerat, cal replegar la caca dels animals de companyia, és necessari, es recepte, és convivència. Però al camp? Només cal vigilar que l’animalet, no cague al mig del camí on creiem que hi camina gent. Al camp la matèria orgànica desapareix gràcies a una quantitat d’insectes, que ens ajuden a netejar, no ens imaginem quant, si ho pensàrem ens hi miraríem molt de gastar insecticides.

Però, la caca de gos al camp, dins una bossa de plàstic penjada a una balla! Qui l’ha de replegar? Quant de temps tardarà a desaparéixer? Qui espera que posen una paperera al costat de la balla?

Compartisc l’escrit que acompanya la bossa.

Antònia Casellas
Imprimir article
Comenta aquesta notícia