L’Ateneu de Bétera acull diferents activitats permanents. Una d’elles es va presentar el passat dijous, 23 de setembre. Es tracta del Taller de Turisme Cultural,  el qual es durà a terme fins al 19 de desembre. L’horari és els dijous, de 18.30 a 20.00 hores.

Així mateix, el pròxim diumenge 3 d’octubre, es reprendran les Passejades per la Calderona. Aquestes donaran inici en el mirador de la Pedrera.

D’altra banda, en aquest mes d’octubre també es donarà el tret d’eixida a altres activitats permanents de l’Ateneu. D’una banda, el dimecres 6 d’octubre arrancaran les classes de Cant d’Estil de la mà de Marisé de Monteolivet. Aquestes es duran a terme cada dimecres, de 17.30 a 20.00 hores.

El dimarts, 5 d’octubre, s’iniciarà també un taller sobre la història, amb el professor Joan Lluís Sanxis. Aquesta activitat tindrà lloc cada dimarts a partir de les 17.00 hores.

A partir del mes d’octubre també tindrà lloc un taller d’improvisació i clown, cada dimarts de 19.00 a 20.30 hores. Aquest taller es durà a terme si hi ha almenys entre 5 i 6 participants. Aquest va dirigit a veïnes i veïns d’a partir de 12 anys.

Més detalls de cada activitat, a les imatges adjuntes.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia