Roquetas de Mar va acollir l’última jornada de la Lliga Nacional de triatló, tant en categoria masculina com femenina, amb la participació de les ultimes 2 proves del calendari: Copa del Rei/Reina de triatló i el Campionat d’Espanya per Relleus.

El CEA Bétera Triatló va participar en aquesta jornada. Juntament amb eixa seu, on va aconseguir finalitzar 7a i 5a respectivament, també va competir a Águilas on van quedar tercers en*supersprint per clubs i a la Corunya que van aconseguir ser tercers per clubs, la prova més important en puntuació en tota la lliga.

L’equip femení del CEA Bétera va aconseguir la quarta plaça en la lliga nacional de triatló. Es tracta de la millor classificació d’un club valencià en primera divisió i els xics ascendeixen a primera.

Els xics del club també han aconseguit l’objectiu marcat per a 2021, l’anhelat ascens. Aquests van tindre un rendiment molt estable, recalcant els podiums en el supersprint de Águilas i el de clubs i relleu mixt de la Corunya.

En la pròxima temporada el Club tindrà als seus dos equips en la màxima categoria del triatló nacional.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia