Hui divendres, com cada 1 d’octubre, es celebra el Dia Internacional de les Persones d’Edat.

En diferents municipis s’han organitzat diferents activitats i actes per a commemorar aquesta data. En aquest sentit, Bétera també s’ha sumat a aquestes celebracions i, durant aquest mes d’octubre, acollirà diferents activitats per a les persones majors del nostre municipi.

Així, durant el Mes del Major se celebraran diverses activitats i tallers que pretenen animar a la població adulta a continuar amb els bons hàbits i un estil de vida saludable.

D’aquesta manera, aquest divendres tindrà lloc una Masterclass dirigida de Gimnàstica Activa i Ball en línia. Aquesta es durà a terme a partir de les 10.00 hores, en el Passeig de l’Albereda.

El dilluns 4 d’octubre, l’activitat serà més tranquil·la amb un Taller de Relaxació a les 11.00 hores, en la Llar del Jubilat. El 22 d’octubre, els amants del cinema podran gaudir d’un cinefórum de cinema clàssic. Aquest serà a partir de les 18.00 hores a l’auditori de la Casa de la Cultura. Per a finalitzar, la Llar del Jubilat acollirà també el dilluns 25 d’octubre un Taller de Mindfulnes a les 11.00 hores.

A aquestes activitats del Mes del Major, cal sumar les activitats de continuïtat que durant tot l’any practiquen els majors de la localitat en el programa Bétera Saludable. Ball, gimnàstica, zumba, tallers d’activitats cognitives, cursos de fotografia, visites i viatges culturals que, a poc a poc, estan tornant a la normalitat i que estan retornant als nostres majors els seus bons hàbits i rutines.

Els interessats i interessades a participar en aquestes activitats d’octubre han d’inscriure’s en l’edifici de Casa Nebot, en horari  de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia