Aquesta vesprada, Protecció Civil Bétera muntarà una carpa solidària al voltant del Mercadona de Bétera. A partir de les 17.00 hores, duran a terme una recollida solidària vespertina de productes d’higiene (no aliments) per als afectats pel volcà de La Palma.

Aquesta entitat, vol mostrar així el seu costat més solidari amb els palmers i palmeres, amb aquesta ajuda que puga servir per a atendre algunes  necessitats bàsiques de les persones afectades per la citada tragèdia.

Des de Betera.com fem una crida a les veïnes i veïns perquè facen les seues aportacions particulars per a col·laborar amb totes les persones que estan vivint aquesta dramàtica situació i puguen tornar a la normalitat al més prompte possible.

Les persones interessades només cal que s’acosten a la ubicació ja mencionada amb la seua donació, a partir de les 17.00 hores.

Amb aquesta acció, Protecció Civil Bétera mostra una vegada més el seu compromís amb la societat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia