Aquest diumenge, 3 d’octubre, Ameba Teatre oferirà el contacontes per a tota la família “Històries irrisòries“.  Aquest espectacle està recomanat per a a partir de 4 anys.

Serà a les 18.30 hores en l’espai Multiusos de la urbanització de Mas Camarena, atesa la normativa de sanitat establida.

Una maleta, una guitarra, alguns objectes, un Lluite i molta ximpleria són els ingredients d’aquesta divertida sessió de contacontes. Com sempre,  històries comptades amb música, cançons, paraules, gestos i jocs amb el públic, per a divertir a xiquetes, xiquets, al xiquet que hi ha en l’adult i a l’adult que hi ha en el xiquet.

L’origen de la companyia es remunta a l’any  2010 sota el nom de “Col·lectiu Ameba” constituïda inicialment com un grup amb especial interés a conjuminar l’acció de carrer amb diferents iniciatives socials.

És a partir de l’any 2017 que es consolideu com a “Ameba teatre”,  sota la direcció i  timó infatigable d’Ana González (València) i Luciano Murabito (l’Argentina).  Des d’aqueix moment van llaurar camí fent de el  teatre de carrer  i el pallasso el seu mitjà d’investigació i expressió.  Obcecats en resultats que gaudisquen, utilitzen *clown, l’absurd i el joc com a eines essencials de creació.

Així, s’acuren diàriament a aconseguir espectacles de qualitat professional i artesanal a parts iguals, plagats d’absurd, poesia, tendresa i estupidesa,  sempre posant “l’astúcia de l’ameba al servei del teatre”

La seua base d’operacions, assajos i deliris es troba en la localitat valenciana d’Anna.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia