Un veí de Bétera ens ha enviat unes imatges i un text en relació a un accident ocorregut la matinada del passat dissabte al diumenge.

Segons ens indica, a les 05.00 hores, un turisme va pujar a gran velocitat pel carrer Luis Reig i, en la corba d’Avinguda País Valencià, va perdre el control i va xocar contra el semàfor de la cantonada.

“L’impacte va ser tal que el vehicle va girar 180° i va quedar en el carril contrari i en contra de la direcció que portava. Segons un amic que viu allí, i va ser testimoni del que va ocórrer després, diversos veïns van tallar el trànsit i van cridar a la policia, que va tardar 20 minutos a arribar. Durant eixa estona, el conductor, que mostrava clars signes d’embriaguesa, va tractar en va d’arrancar de nou el cotxe per a donar-se a la fugida, però no el va aconseguir, i no va eixir del cotxe fins que va arribar la patrulla”, ens explica aquest veí.

“Eixe tram, entre País Valencià, Luis Reig i Mossén Vicent Roig, s’ha convertit en un autèntic punt negre de Bétera. Diàriament, multitud de turismes, motocicletes i fins i tot camions, prenen aqueix tram amb excés de velocitat, saltant-se alguns d’ells els Stop i passos de vianants i realitzant maniobres temeràries al costat del parc infantil de Mossén Vicent Roig”, prossegueix en l’escrit.

“L’estiu de 2020, un jove que conduïa el seu ciclomotor de manera temerària, va patir un accident enfront de Mercadona, i va morir l’endemà passat a l’hospital. A l’agost d’enguany, una furgoneta va atropellar a una parella de vianants que creuava correctament el pas de Luis Reig, enfront del taller Hermanos Doñate, havent de ser la dona atesa en el Centre de Salut. El mes de setembre passat, un camió que pujava per Luis Reig va envair la vorera i va destrossar les proteccions. I hui, 3 d’octubre, tenim aquest accident del semàfor. Necessitem urgentment un pla de pacificació del trànsit en tota Bétera. És un assumpte de primera necessitat”, conclou el veí.

 

A continuació, oferim un vídeo que també ens ha enviat sobre l’accident.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia