Ahir diumenge, Ameba Teatre va oferir el contacontes per a tota la família “Històries irrisòries“.  Aquest espectacle va tindre lloc en l’espai Multiusos de la urbanització de Mas Camarena. L’equip de Betera.com no va voler perdre’s aquest espectacle.

Una maleta, una guitarra, alguns objectes, un Lucho i molta ximpleria són els ingredients d’aquesta divertida sessió de contacontes. Com sempre,  històries comptades amb música, cançons, paraules, gestos i jocs amb el públic, per a divertir a xiquetes, xiquets, al xiquet que hi ha en l’adult i a l’adult que hi ha en el xiquet.

L’origen de la companyia es remunta a l’any  2010 sota el nom de “Col·lectiu Ameba” constituïda inicialment com un grup amb especial interés a conjuminar l’acció de carrer amb diferents iniciatives socials.

És a partir de l’any 2017 que es consolideu com a “Ameba teatre”,  sota la direcció i  timó infatigable d’Ana González (València) i Luciano Murabito (l’Argentina).  Des d’aqueix moment van llaurar camí fent de el  teatre de carrer  i el pallasso el seu mitjà d’investigació i expressió.  Obcecats en resultats que gaudisquen, utilitzen *clown, l’absurd i el joc com a eines essencials de creació.

Així, s’acuren diàriament a aconseguir espectacles de qualitat professional i artesanal a parts iguals, plagats d’absurd, poesia, tendresa i estupidesa,  sempre posant “l’astúcia de l’ameba al servei del teatre”

La seua base d’operacions, assajos i deliris es troba en la localitat valenciana d’Anna.

A continuació, oferim un vídeo:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia