Ahir diumenge, 03 d’octubre, va ser l’últim dia de celebracions de la festivitat de la Milagrosa. A les 20.00 hores, era l’horari previst de trasllat de la verge de l’església de la Puríssima, on va ser duta el passat dimecres, cap al col·legi de nou. No obstant, la processó es va retardar a causa de la pluja de la vesprada.

De tota manera, la imatge va tornar a eixir en processó cap a la capella del citat centre educatiu, però tapada amb un plàstic i realitzant el recorregut curt (el mateix que el de la baixada). Els clavaris i clavariesses també van cobrir-se amb una ombrela, així com els fidels que van voler acudir a la processó. Els actes van concloure amb un emotiu castell de focs artificials.

A continuació, oferim un vídeo de la jornada, passada per aigua:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia