La Colla de Campaners de Bétera ha tornat a posar en marxa de nou les visites guiades diürnes a la Torre Campanar  de l’església de la Puríssima Concepció.
Aquest mes d’octubre tornaran a donar a conéixer la història del campanar i campanes.
La primera visita de la temporada la realitzaran el pròxim diumenge 10 d’octubre, a les 10.00 hores, des de la porta lateral de l’església de la Puríssima Concepció.
El grup de visita té un màxim de 15 persones i es deurà reservar plaça enviant un correu a colladecampanersbetera@gmail.com. El preu de la visita per persona és de 2 euros.
Per una bona realització de la visita, serà obligatori l’ús de la mascareta i seguir el protocol de seguretat sanitària.
D’altra banda, cal recordar que si les veïnes i veïns volen conéixer la història de la Torre-Campanar amb la seua família, amics o companys de treball, a banda de les visites guiades que ofereixen des de l’associació, es pot sol·licitar visites privades per a grups a partir de 10 persones.
Amb la seua tasca per recuperar i mantindre el patrimoni campaner del municipi, la Colla de Campaners de Bétera va iniciar fa temps enrere una campanya “prorestauració” del conjunt sonor situat a la torre campanar de l’església de la Puríssima Concepció. Per a aconseguir aquest objectiu, van realitzar un concert de campanes amb diferents tocs i espectacles pirotècnics, diferents visites guiades al campanar i una rifa. Amb totes aquestes accions la finalitat és recollir fons per poder ajudar al finançament del projecte. Per aquest motiu, les visites guiades es celebren al llarg de l’any.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia