Aquest dilluns es va celebrar el Ple Ordinari del mes d’octubre. Durant la sessió, en assumptes de Tresoreria, es va dur l’expedient d’Aprovació de la Modificació de l’Ordenança Fiscal 1, Reguladora de l’Impost de Béns immobles.
Tots els grups polítics de l’oposició (Compromís, PSPV-PSOE i VOX), van demanar que aquest punt es deixara damunt la taula per poder reunir-se tots “amb urgència” perquè es poguera dur de nou a ple el més prompte possible i millorar alguns aspectes que consideraven que eren millorables.

En aquest sentit, Compromís va destacar millorar les bonificacions per a famílies monoparentals, els socialistes de Bétera també van indicar millores en les bonificacions d’altres col·lectius i VOX també va realitzar altres propostes “en benefici de les veïnes i veïns del municipi”, segons van al·legar els diferents portaveus.

Posteriorment, com tots els grups polítics de l’oposició van realitzar la petició de deixar damunt la taula aquest punt per a revisar-lo i millorar-lo de manera urgent, es va procedir a la votació per part de tota la corporació municipal de deixar-lo o no damunt la taula.

Tenint en compte que Manolo Chover, regidor de Mas Camarena-Torre en Conill, no va poder assistir al Ple i, per tant, no es va comptar amb el seu vot, la votació va eixir favorable en deixar aquest punt damunt la taula amb 11 vots a favor i 10 en contra. Doncs, a banda dels vots dels regidors dels tres partits polítics de l’oposició (Compromís, PSPV-PSOE i VOX), una regidora de l’equip de govern va també votar a favor de deixar el punt damunt la taula de moment, al considerar que també hi havia aspectes millorables.

Després del resultat de la votació, l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va titllar d’acció irresponsable l’actuació dels diferents regidors que van votar a favor de deixar damunt la taula aquest punt.

Durant aquest dies, us anirem oferint més detalls en imatges, cròiques i vídeos del Ple celebrat aquest passat dilluns, 04 d’octubre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia