La Copa d’Espanya de LaCrosse 2021 arribarà el 9 i 10 d’octubre a Bétera, sent el Students’ Resort Mas Camarena and Sports Centre el lloc escollit per a celebrar aquesta competició.
Lacrosse és un joc ràpid entre dos equips que usen un pal amb una xarxa en la part superior per a passar i rebre una pilota de goma amb l’objectiu de ficar gols embocant la pilota en la xarxa de l’equip contrari.
Si vols gaudir del millor Lacrosse anima’t a conéixer-ho en la Copa d’Espanya en les citades dates.
Enguany, es tindrà la sort de tindre els camps en el mateix recinte que l’allotjament, per la qual cosa el desplaçament mitjançant bus o altres transports no serà necessari.

L’arribada serà el divendres i el check-in es farà quan s’arribe. A més, per les mesures de seguretat s’haurà de passar un control de temperatura i prendre les mesures cautelars que s’exigisquen pel Resort.

El Resort Mas Camarena disposa de múltiples espais en els quals passar els moments lliures durant el torneig. Entre aquestes es troben la piscina, gimnàs, cafeteria i sales de reunió tant per a la AEL com per als equips participants. Per a aquests últims s’haurà de fer una reserva prèvia.
Els detalls sobre la competició 2021 es troben en el següent enllaç: clic ací.
La Copa d’Espanya de Lacrosse és, des de 2014, una data assenyalada en l’agenda esportiva. Al voltant del dia de la Hispanitat, 12 d’octubre, en plena pretemporada, la Copa d’Espanya és un gran esdeveniment que uneix a tots al voltant d’un camp de  Lacrosse.
Cada any se sumen més jugadors a aquesta cita, reflectint el bon moment que viu el Lacrosse al nostre país.
Enguany la celebració de la Copa d’Espanya tindrà lloc els dies 10 i 11 d’octubre.L’auge d’aquest esport porta implícites unes certes normes i regles, que segellen de manera clara i responsable el nostre compromís amb l’esport i amb les persones que en ell s’involucren.
Tots els detalls i el funcionament de la competició es poden consultar ací: clic ací.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia