Al ple ordinari d’octubre, els grups de l’oposició Compromís per Bétera, PSOE, VOX i el vot d’una regidora de la Coalició Mas Camarena-Torre en Conill voten a favor que la rebaixa de l’IBI es deixe sobre la taula per a estudiar millores en el document.

La portaveu de Compromís per Bétera, Cristina Alemany, explicà “que sol·licitem que es quede el punt sobre la taula per estudiar millor la proposta de l’equip de govern i aportar millores a la rebaixa de l’IBI i de les bonificacions”. “Es tracta d’un dels punts més importants que es votarà en esta legislatura, fent una oposició constructiva i en benefici dels veïns i veïnes de Bétera vol fer aportacions per a millorar”.

El portaveu de govern es negà a deixar el punt sobre la taula, “cosa que demostra la falta de diàleg i de consens per part de l’equip de govern, només amb la intenció de posar-se la medalla”, afig Alemany. 

Compromís presentà “una proposta positiva en la qual podrien veure’s beneficiats més veïns del municipi, però l’equip de govern es negà en rotund a deixar sobre la taula el punt i escoltar tant a Compromís com a la resta dels grups de l’oposició”.

En esta línia, la de ampliar el nombre de persones que es puguen beneficiar amb la rebaixa de l’IBI i les bonificacions, este mateix matí Compromís per Bétera ha registrat una sol·licitud perquè es convoque una junta de portaveus urgent per a tractar les propostes que es presentaren al ple.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia