La Policia Local de Vilamarxant va detindre divendres passat, 01 d’octubre, a un individu de 51 anys d’edat per atemptat a l’autoritat i un delicte de seguretat viària per conducció temerària després d’un gran treball conjunt de diversos membres del cos local.

La persona detinguda, prèviament, es va comportar de manera agressiva amb els empleats d’un supermercat de la localitat, proferint-los insults i amenaces. A l’arribada dels agents de la Policia Local, l’individu va fugir amb el seu vehicle fent un intent d’atropellar a un agent que li va donar l’alt i, posteriorment, va tractar de traure de la via al cotxe patrulla que li perseguia.

Finalment, els membres de la Policia Local van interceptar a l’individu gràcies al treball conjunt de la unitat de motoristes i els cotxes patrulles del cos. Una vegada interceptat, l’individu va ser reduït pels agents, mentre continuava amenaçant-los i insultant-los, i, finalment, detingut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia