El consistori de Bétera ha convocat un ple extraordinari per al Dia de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, demà dissabte, 09 d’octubre, tindrà lloc una sessió plenària a les 09.00 hores.

El ple durà un únic punt: l’expedient d’aprovació de la Modificació de l’Ordenança Fiscal 1, Reguladora de l’Impost de Béns Immobles (IBI).

Cal recordar que la rebaixa de l’IBI es va dur al ple ordinari del mes d’octubre, celebrar el passat dilluns 04 d’octubre, però amb els vots a favor dels grups de l’oposició (Compromís per Bétera, PSPV-PSOE Bétera i Vox Bétera) i una regidora de mas Camarena Torre – En Conill es va aprovar el fet de deixar sobre la taula aquest punt.

Tots els grups polítics de l’oposició van demanar que aquest punt es deixara damunt la taula per poder reunir-se tots “amb urgència” perquè es poguera dur de nou a ple com més aviat possible i millorar alguns aspectes que consideraven que podien beneficiar a més gent del poble.

En aquest sentit, Compromís va destacar millorar les bonificacions per a famílies monoparentals, els socialistes de Bétera també van indicar millores en les bonificacions d’altres col·lectius i VOX també va realitzar altres propostes “en benefici de les veïnes i veïns del municipi”, segons van al·legar els diferents portaveus.

Posteriorment, com tots els grups polítics de l’oposició van realitzar la petició de deixar damunt la taula aquest punt per a revisar-lo i millorar-lo de manera urgent, es va procedir a la votació per part de tota la corporació municipal de deixar-lo o no damunt la taula.

Tenint en compte que Manolo Chover, regidor de Mas Camarena-Torre en Conill, no va poder assistir al Ple i, per tant, no es va comptar amb el seu vot, la votació va eixir favorable en deixar aquest punt damunt la taula amb 11 vots a favor i 10 en contra. Doncs, a banda dels vots dels regidors dels tres partits polítics de l’oposició (Compromís, PSPV-PSOE i VOX), una regidora de l’equip de govern va també votar a favor de deixar el punt damunt la taula, al considerar també que hi havia aspectes millorables.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia