Les veïnes i veïns de Bétera tornen a tindre, com cada mes, una cita solidària aquest mes d’octubre. En aquesta ocasió serà hui divendres, 8 d’octubre. El departament municipal de Sanitat de Bétera ha organitzat una nova jornada de donació de sang.

Des d’aquest departament es convida a veïnes i veïns per a donar sang per a salvar nombroses vides. Cada persona té en la seua mà ajudar a salvar una vida amb el simple gest de donar sang.

A causa de les circumstàncies en les quals ens trobem, per prevenció s’ha habilitat en aquesta ocasió la Casa de Cultura i dels nostres majors (C/ Calvari, 71-A) per a realitzar la pròxima donació de sang en la població. L’accés per a la donació de sang serà per la cafeteria de la llar dels jubilats.

Aquesta donació de sang tindrà lloc de 17.00 a 20.30 hores i només cal complir uns pocs requisits. Cal tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no acudir en dejú.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia