Les Falles arribaran aquest cap de setmana a la Falla Carraixet de Bétera. Amb unes festes josefines adaptades a la situació, les falleres i fallers d’aquesta comissió han preparat diversos actes.

L’esdeveniment donarà el seu tret d’eixida hui divendres, 08 d’octubre, a les 18.00 hores. Així, es procedirà a la Plantà del monument faller “al tombe“. A les 21.30 hores hi haurà un sopar de cabasset. Després, a les 23.00 hores, conviden a les veïnes i veïns a gaudir del Musical homenatge a Mecano organitzat pel consistori municipal al recinte de l’Albereda de Bétera.

Demà dissabte, 09 d’octubre, continuaran les celebracions. A les 10.00 hores hi haurà un esmorzar per a tota la comissió. A les 11.00 hores hi haurà castells unflables, a les 12.00 hores hi haurà jocs de taula i a les 14.00 hores dinar per a tota la comissió. A les 19.00 tindrà lloc un espectacle de màgia. A les 21.30 hores hi haurà també un sopar per a tota la comissió i, per a concloure la jornada, un monòleg a les 23.00 hores.

Finalment, diumenge 10 d’octubre, aquestes Falles s’acomiadaran de la comissió amb diversos actes.

A les 10.00 hores hi haurà un esmorzar. A les 11.00 hores hi haurà castells unflables, a les 12.00 hores jocs de taula i a les 14.00 hores dinar per a tota la comissió. A les 20.30 hores es cremaran els monuments fallers i a les 21.15 hores es durà a terme un sopar per a tota la comissió.

En definitiva, seran unes Falles distintes però molt intenses amb tres dies plens d’activitats per a tota la comissió.


Imprimir article
Comenta aquesta notícia