Aquest diumenge, 10 d’octubre, tindrà lloc un Concert del Cor del Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) amb motiu de la XVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals.

Aquest concert es celebrarà a les 19.00 hores a l’auditori de la Casa de la Cultura.

El passat dimarts, 05 d’octubre, va ser el torn del Cor Cantare Aude, i ara li toca al del CAM.

El Cor del Centre Artístic Musical de Bétera va nàixer a l’Escola de Música de la pròpia Societat a iniciativa d’alguns alumnes de l’assignatura «Conjunt Vocal» i de la seua professora Josepa Campos (directora del cor des de la seua fundació), l’any 1995.

Els components des de la seua fundació sempre ha sigut d’edats molts variades, enriquint-lo.

Entre les seues activitats habituals es troben: els concerts de Nadal, la Missa de Santa Cecilia i misses majors, enllaços matrimonials, festivals benèfics (Associació Contra el Càncer, Caritas, Projecte Kiziguru (Àfrica) i Haití), concerts de música sacra, intercanvis corals o col·laboracions en projectes d’altres cors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia