La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa per segon any consecutiu el projecte Aventura2, a través d’una subvenció de la Diputació de València. Es tracta d’activitats dirigides a les persones usuàries dels recursos PRISMA.


Les prop de 60 persones que cada dia assisteixen a PRISMA a Bétera, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant i Riba-roja de Túria van veure com la Covid-19 va modificar alguns dels plans del projecte Aventura de l’any passat, però aquest 2021 es realitzaran més eixides a la naturalesa.


Amb els 17.777,32 euros concedits a través d’una subvenció, les persones amb problemes de salut mental que acudeixen a PRISMA podran realitzar una eixida al paratge natural del Garbí de Serra i conèixer una mica més les meravelles de la comarca. A més, la Ruta dels Molins d’Alboraig també rebrà la visita dels ‘prismeños’ en una jornada de convivència amb pernocta a Yátova. I per a finalitzar l’eixida, el parc de Sant Vicent de Llíria acollirà el dissabte 23 d’octubre, una jornada final amb usuaris i familiars.


Teràpia Aventura serà l’encarregada de guiar les activitats que comptaran amb el suport de l’equip tècnic del recurs PRISMA. Sens dubte, dues activitats que estaran repletes d’aventures per a totes les persones que participen en elles.


La Mancomunitat Camp de Túria continua apostant per ajudar les persones amb malaltia mental amb recursos diaris i a més amb activitats que els integren en la societat i els donen confiança per a poder desenvolupar-se com a persones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia