La setmana passada, el Col·legi Nuestra Señora del Carmen de Bétera també va voler estar al costat dels xiquets i xiquetes de La Palma amb dos projectes simbòlics però molt significatius.

D’una banda, el divendres en el col·le UN PLÀTAN PER LA PALMA. Un esmorzar saludable, que a proposta de l’APA,  ha acostat La Palma al centre educatiu en el cor i en l’estómac. El pati del col·legi es va cobrir de groc i de somriures sans i solidaris.

Al seu torn, amb el projecte UNA CARTA, UN SOMRIURE es van enviar les 167 cartes que l’alumnat de Primària va escriure per als xiquets i xiquetes de la Palma que s’han quedat sense col·legi a causa del volcà. En definitiva, molts dibuixos i missatges d’afecte i esperança sumats al projecte d’un professor de Los Llanos de Aridane que li les farà arribar als alumnes.

D’aquesta manera, l’alumnat i els docents de Bétera han mostrat una vegada més el seu costat més solidari i humà. Perquè, cal recordar que el Col·legi parroquial Marqués de Dos Aguas també ha realitzat diferents accions amb els seus alumnes per a donar ànims i suport als veïns de la Palma: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia