Les Falles van arribar aquest cap de setmana a la Falla Carraixet de Bétera. Amb unes festes josefines adaptades a la situació, les falleres i fallers d’aquesta comissió van preparar diversos actes.

L’esdeveniment va donar el seu tret d’eixida divendres, 08 d’octubre, a les 18.00 hores. Així, es va procedir a la Plantà del monument faller “al tombe“. A les 21.30 hores va haver-hi un sopar de cabasset.

Dissabte, 09 d’octubre, van continuar les celebracions. A les 10.00 hores donava inici un esmorzar per a tota la comissió. A les 11.00 hores va haver-hi castells unflables i, a les 12.00 hores, jocs de taula. A  les 14.00 hores es va celebrar un dinar per a tota la comissió. A les 19.00 va tindre lloc un espectacle de màgia. A les 21.30 hores va haver-hi també un sopar per a tota la comissió i, per a concloure la jornada, un monòleg a les 23.00 hores.

Finalment, diumenge 10 d’octubre, les Falles es van acomiadar de la comissió amb diversos actes.

A les 10.00 hores va haver-hi un esmorzar. A les 11.00 hores es va poder gaudir de castells unflables i a les 12.00 hores jocs de taula. A les 14.00 horesva tindre lloc un dinar per a tota la comissió. Passades les 20.30 hores es van cremar els monuments fallers. Els actes van concloure amb un sopar per a tota la comissió.

A continuació, oferim una fotogaleria d’imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia