(EFE) Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a un home de 28 anys com a suposat autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar després d’agredir a la seua parella, amenaçar-la amb un ganivet i disparar-li amb una escopeta de balins.

Els fets van ocórrer sobre les tres de la matinada, quan els agents van ser requerits per la Sala del 091 perquè acudiren a un carrer de Paterna, on una dona hauria anomenat al timbre d’uns veïns per a sol·licitar ajuda, segons un comunicat policial.

Una vegada en el lloc, els agents van observar en la via pública a una xica, que estava plorant i portava tres maletes i van esbrinar que moments abans, després d’una discussió amb la seua parella en el domicili, la dona hauria començat a recollir les seues coses.

Després d’això, la seua parella, presumptament s’hauria abalançat sobre ella, subjectant-la fortament del coll amb la mà i colpejant-la en la cara i li hauria amenaçat amb un ganivet de cuina.

La víctima hauria avisat a la seua parella que anava a cridar a la Policia, per la qual cosa l’home li hauria llevat el telèfon mòbil encara que la dona va aconseguir finalment fugir del domicili i una vegada al carrer, va començar a cridar als timbres dels edificis pròxims per a demanar ajuda als veïns perquè avisaren a la Policia.

Va ser en aquest moment, quan, pel que sembla, la seua parella li va disparar amb una escopeta de balins.

Els policies van traslladar a la víctima fins a un centre sanitari per a ser assistida, ja que presentava un hematoma en el coll, així com en els dos muscles, una erosió en un turmell i altres senyals de violència.

Els agents van localitzar i van detindre a la parella com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i va ser posat a la disposició del jutge, que ha decretat la prohibició de comunicar-se i aproximar-se a la víctima.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia