És habitual que, l’Escola de Veu de Mª José Bes, realitze diferents accions solidàries i benèfiques al llarg de l’any. Aquesta vegada, ens oferirà un concert homenatge al brollador d’aigua existent a Bétera amb el nom “Planta un arbre des de l’Escola de Veu”.

El concert tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 16 d’octubre, de 10.00 a 11.30 hores en l’explanada de l’Albereda del municipi.

Posteriorment, d’11.30 a 13.15 hores, es durà a terme un passeig per l’aiguamoll fins a la zona de plantació dels arbres i, posteriorment, es tornarà al punt de partida. La plantació es realitzarà amb planta autòctona en la pineda pròxima al barranc amb l’objectiu d’ampliar la biodiversitat. Aquest passeig està organitzat per diferents voluntaris de diferents col·lectius, entre ells Ecobétera, els quals compten amb el pertinent permís del consistori de la localitat.

Posteriorment, de 13.15 a 14.00 hores, hi haurà una àgape per als participants amb música i fi d’acte amb lectura de text d’agraïments.

Mª José Bes va estudiar cant en el “Conservatori de València José Iturbi” amb la professora Magdalena Tatay. Així mateix, va rebre classes en diferents cursos nacionals i internacionals d’alt perfeccionament de Canto líric i Tècniques d’Interpretació.

Des d’aquest moment fins a l’actualitat, realitza diferents concerts per tota la Comunitat Valenciana com el Palau de la Música de València, Teatre Principal de Castelló, Alacant i València. També a nivell nacional en diferents comunitats com Madrid, Barcelona, Cantàbria, Sevilla, Jaén, etc.

La seua vocació per la veu a nivell acadèmic, terapèutic, musical i interpretatiu, l’ha portada a aprofundir en la seua investigació, preparant-se en diferents aspectes:

  • Musicoteràpia
  • Diagnòstic i Tractament de les alteracions de la veu (Departaments *ORL Universitat de Pamplona Navarra, Hospital Universitari Clínic de València i Casa de la Salut de València)
  • Metodologia d’interpretació
  • Ioga de la veu
  • Trainer de PNL en Programació Neuro-lingüística i tècniques de comunicació
  • Trainer de NLP Life Training Limited amb Richard Bandler

En 2009 va fundar la seua escola en la qual actualment imparteix classes de veu parlada i cantada a persones de totes les edats i de diferents professions com a cantants, actors, professors o polítics, entre altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia