Bétera compta, des del passat 4 d’agost, amb una Oficina de l’Agricultor per a assessorar en ajudes i subvencions, oferir un servei de divulgació de qüestions relacionades amb l’agricultura i l’agroalimentació i donar assistència tècnica al consistori sobre la creació d’ordenances del medi rural.

La principal finalitat que persegueix aquesta oficina, situada en l’edifici de la Policia Local (carrer de les Masses 26), és estar al costat dels agricultors i continuar fomentant l’agricultura en la localitat, de gran arrelament agrícola. Aquesta oficina presta atenció al ciutadà els dimecres al matí, en horari de 09.00 a 14.00 hores. També es pot telefonar al  649 396 465.

Els serveis que presta són donar informació i assessorament en ajudes i subvencions de l’àmbit agrari i agroalimentari; donar serveis de divulgació, informació i comunicació de temes d’interés relacionats; i oferir assistència tècnica al consistori per a la creació d’ordenances municipals relativa a l’agricultura i el medi rural de Bétera.

L’Oficina de l’Agricultor realitza també jornades i tallers de dinamització de l’agricultura per a la seua millora amb el nom “El dia de parlar del camp“, els quals tracten temes d’actualitat i d’interés per al debat i el diàleg constructiu gràcies a la participació d’assistents. Entre ells, també es troba el model d’explotació agrícola sostenible cap a la nova PAC o estructures agràries enfocades a millorar l’agricultura del municipi.

En aquest sentit, aquest dijous, 14 d’octubre, tindrà lloc una jornada dinamitzadora agrària sobre les estructures del Comerç de Fruites, Verdures i Hortalisses. Aquesta tindrà lloc en el Saló de Plens del Castell. Les inscripcions es deuran dur a terme a través del següent telèfon: 650 617 129.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia