Aquest dimecres, 13 d’octubre, Bétera inaugurarà una nova exposició. L’edifici de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) acollirà l’exposició de pintura col·lectiva a l’oli de “Amants de l’Art”.

Amb el nom “De València a Nova York”, un grup d’amants de l’art que totes les vesprades es reuneixen per a practicar la seua afició per la pintura, ens mostraran les seues creacions a partir de vistes de València i Nova York.

Els artistes d’aquestes obres són Raquel, Charo, Sari, Marcela i Paco, qui porten més de 10 anys compartint aquesta passió junts.

La mostra de pintura podrà visitar-se fins divendres que ve 29 d’octubre, en horari de dilluns a divendres de 18.30 a 20.30 hores.

La inauguració oficial d’aquest dimecres està prevista a partir de les 19.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia