L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), com a entitat membre de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ), ha iniciat la difusió de la nova campanya ‘Bons Albergs REAJ‘ que ofereix un total de 800 bons gratuïts per a joves de 18 a 30 anys, 700 per a ús individual de valorats en 30 euros cadascun i 100 bons per a grups per valor de 200 euros cadascun, en les instal·lacions adherides.

El director de l’IVAJ i president del Comité Executiu de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils, Jesús Martí, ha presentat la iniciativa en l’alberg juvenil Argentina de Benicàssim, on ha subratllat l’objectiu de “reactivar l’alberguisme, la mobilitat juvenil, el coneixement de les instal·lacions i afavorir estades en els albergs juvenils”.

A través d’aquesta nova campanya, REAJ vol mostrar que els seus albergs són segurs i animar a les persones joves al fet que tornen a viatjar pernoctant en les seues instal·lacions.

Segons dades de l’INE, s’estima que les pernoctacions en els albergs REAJ van descendir un 75% l’any 2020, a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. En aquest 2021 la situació està millorant notablement. Amb aquesta campanya es busca reactivar el sector, i alhora donar un impuls i facilitar un major coneixement dels albergs a tota la ciutadania.

De cara a aquest segon semestre i fins a juny de 2022, tota persona jove que entre en la pàgina web de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils consultar ací i de l’IVAJ consultar ací trobarà un apartat específic per a la seua sol·licitud. D’aquesta manera, REAJ repartirà els bons de manera escalonada i es podrà triar l’alberg favorit d’entre els adherits al programa per a canviar-los.

A partir d’aquest dilluns, 18 d’octubre, s’obri el termini per a presentar les sol·licituds. Per a això, l’IVAJ ha habilitat en la seua pàgina web un enllaç amb REAJ per a obtindre bons grupals o individuals.

A més, en aquesta promoció els i les sol·licitants del ‘Bo Albergs REAJ‘ rebran de manera gratuïta el Carnet REAJ d’Alberguista.

El Carnet REAJ d’alberguista- incorporat al Carnet Jove en la Comunitat Valenciana- permet l’accés a més de 300 albergs repartits per tota Espanya, més de 4.000 al voltant de tothom, així com interessants descomptes nacionals i internacionals.

Més informació: consultar ací

Imprimir article
Comenta aquesta notícia