L’Associació Ciutadana i Comunicació (ACICOM) ha organitzat una segona jornada en línia amb la participació de diferents representants de col·lectius i institucions vinculades amb aquest nou model de consum energètic, dins del projecte ENDOLLA’T PEL CLIMA.

Aquesta webinar tindrà lloc aquest dimarts, 19 d’octubre, a les 18.00 hores.

Amb el nom “Endolla’t pel clima” en la jornada es parlarà sobre un consum elèctric socialment responsable i sostenible.

D’aquesta manera, ACICOM fomenta el debat sobre la responsabilitat social energètica. Cal recordar que el pròxim dijous, 21 d’octubre, es celebra el Dia de l’eficiència energètica.

La Comunitat Valenciana s’ha convertit en el territori amb més cooperatives de producció energètica, aglutinant el 85% de les cooperatives elèctriques de l’estat. Aquest model de producció es converteix, en si mateix en una alternativa al model econòmic imperant, facilitant processos de millora en favor del bé comú.

Amb aquesta premissa, ACICOM organitza, en col·laboració amb la Direcció General de Responsabilitat Social de la Generalitat, la citada jornada Online i un posterior debat, de caràcter gratuït en la qual intervindran diferents actors implicats en aquest procés de transformació del model de consum energètic.

La sessió pretén donar visibilitat al comportament ètic i responsable d’iniciatives relacionades amb la generació d’electricitat, tractant d’ajudar a trencar amb la situació actual d’oligopoli energètic mitjançant una actitud ciutadana més responsable i conscient. Tota la informació sobre aquesta proposta, pot ser coneguda en: https://www.endollatpelclima.eu.

Per accedir a la jornada cal fer la inscripció prèvia en el següent enllaç:https://bit.ly/Endollat-pel-clima-4-10-2021.

En 2020 Acicom va celebrar el seu desè aniversari com a associació de caràcter cívic. Un temps en el qual els membres de l’organització han definit un entorn plural i independent que ha servit com a punt de trobada de persones que des d’òptiques diferents, han contribuït a desenvolupar un ampli ventall d’activitats en els quals el debat i l’esperit crític, s’han convertit en el adn de tota l’organització.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia