A Bétera s’ha posat en marxa un Club de Lectura amb la finalitat de fomentar la lectura, debatre i crear col·loquis de la mà d’un bon llibre. Aquesta iniciativa, impulsada des de l’àrea municipal de Cultura, va dirigida a la població juvenil i adulta de la localitat.

Aquest club desenvoluparà la seua activitat a la Biblioteca Municipal. El primer esdeveniment serà una jornada de portes obertes a través de la qual els interessats a participar podran conéixer de primera mà en què consisteix la iniciativa. La citada jornada tindrà lloc el pròxim dijous 28 d’octubre, de 18.30 a 19.30 hores per a joves d’entre 14 i 18 anys, i de 19.30 a 20.30 hores per a la població adulta.

Amb un caràcter periòdic, tant el Club de Lectura juvenil com el Club de Lectura per a adults, es reuniran presencialment entorn a una obra, prèviament triada, i llegida amb antelació, per a compartir després experiències i impressions. Els clubs estaran dirigits per una dinamitzadora que serà qui encoratge al grup en la lectura i propicie el debat i col·loqui entre els participants, en un ambient distés, amigable i relaxat.

Des del departament de Cultura s’anima a la població a participar en aquesta iniciativa. Doncs, aquests Clubs estan especialment pensats per a persones amb inquietuds culturals, ganes de llegir, però també de fer amics i xarrar amb l’excusa d’una lectura interessant.

El Club de Lectura juvenil es reunirà els dijous, cada 15 dies, en horari de 18.30 a 19.30 hores.  D’altra banda, el Club de Lectura per a adults es reunirà una vegada al mes, en horari de 19.30 a 20.30 hores.

Les inscripcions s’han de formalitzar o bé de manera presencial a la Biblioteca Municipal de Bétera, situada en l’Avinguda de València, 26, o bé de manera en línia enviant un correu electrònic a biblioteca@betera.es. També es pot comunicar l’interés de participar en els telèfons de la Biblioteca 667 800 974 ó 674 795 098.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia