Cada 1 d’octubre es celebra el Dia Internacional de les Persones d’Edat. Per aquest motiu, diferents municipis van organitzar diferents activitats i actes per a commemorar aquesta data. Algunes d’aquestes activitats continuen realitzant-se al llarg de tot el mes d’octubre, com és el cas de Bétera.

Així, la localitat celebra tot un mes dedicat a les persones majors, a través de diverses activitats i tallers que pretenen animar a la població adulta a continuar amb els bons hàbits i un estil de vida saludable.

El primer divendres del mes va tindre lloc una Masterclass dirigida de Gimnàstica Activa i Ball en línia i dilluns 4 d’octubre es va dur a terme un Taller de Relaxació a les 11.00 hores en la Llar del Jubilat.

Ara, el pròxim divendres 22 d’octubre, els amants del cinema podran gaudir d’un cinefórum de cinema clàssic. Aquest serà a partir de les 18.00 hores a l’auditori de la Casa de la Cultura. Per a finalitzar, la Llar del Jubilat acollirà també el dilluns 25 d’octubre un Taller de Mindfulnes a les 11.00 hores.

A aquestes activitats del Mes del Major, cal sumar les activitats de continuïtat que durant tot l’any practiquen els majors de la localitat en el programa Bétera Saludable. Ball, gimnàstica, zumba, tallers d’activitats cognitives, cursos de fotografia, visites i viatges culturals que, a poc a poc, estan tornant a la normalitat i que estan retornant als nostres majors els seus bons hàbits i rutines.

Els interessats i interessades a participar en aquestes activitats d’octubre han d’inscriure’s en l’edifici de Casa Nebot, en horari  de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia