La Mancomunitat Camp de Túria ha dissenyat i posat en marxa un Programa de Suport a la Inclusió Social dirigit a les persones beneficiàries de la Renda Valenciana d’Inclusió Social. Aquesta actuació s’ha dut a terme a través dels Serveis Socials de Base.

Aquestes persones tenen un dret subjectiu no solament a percebre una renda de caràcter econòmic, sinó també a la prestació professional. És per això, que l’ens supramunicipal, preocupat per millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes està realitzant tallers per diversos municipis de la comarca. 

Aquest programa està emmarcat dins del Servei d’inclusió social, finançat a través del Contracte-Programa celebrat entre la Diputació de València i la Mancomunitat Camp de Túria.

Durant els mesos d’octubre i novembre es realitzaran quatre tallers en els municipis d’Olocau, Serra, Casinos, Domenyo, Benissanó, Nàquera i Marines, amb l’objectiu de millorar la capacitat d’inserció social i laboral. Es tracta d’un conjunt de quatre tallers que faciliten l’accés al mercat laboral i l’adquisició d’hàbits, estratègies, conductes i actituds, que permeten el desenvolupament d’un projecte de vida autònoma, així com motivar per a la continuació de la formació i actualització de competències.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia