Aquest dimecres, 20 d’octubre, tindrà lloc la conferència d’Unisocietat: “La percepció de la corrupció per la ciutadania en la vacunació contra la Covid-19”.

La xerrada tindrà lloc al Castell de Bétera amb totes les mesures de seguretat sanitàries necessàries, a partir de les 19.00 hores.

Aquesta conferència està oberta al públic en general i és gratuïta.

Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal.

El nombre de places és limitat, ja que només es compta amb 50 places. El projecte d’Unisocietat es distribueix en tres cursos acadèmics, de 120 hores cadascun, amb assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. En finalitzar els tres cursos s’obté certificat universitari i un nombre de crèdits universitaris corresponents al nombre d’hores per curs. Aquestes assignatures garanteixen una introducció bàsica a diverses temàtiques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia