El Centre Municipal de Formació per a Persones Adultes (CMFPA) ha preparat el qüestionari sobre programes formatius d’enriquiment personal per al curs 2021-2022.

Des del departament municipal d’Educació es preveu la posada en funcionament d’un programa de Cursos i Tallers d’Enriquiment Personal. per aquest motiu, s’ha elaborat un qüestionari que inclou un llistat de propostes amb l’objectiu de conéixer els interessos i preferències del veïnat adult del municipi.

Es pot participar fins el dia 29 d’octubre en el següent enllaç: https://www.betera.es/es/pagina/encuestas.

Per a organitzar el Programa de Cursos i Tallers, es necessita conéixer quines són les preferències dels usuaris interessats. Per aquest motiu, es sol·licita que s’entre en el llistat de propostes adjunt al qüestionari i es seleccione les 10 que li resulten a l’usuari de major interés. Es pot triar entre horari de demà, de vesprada o marcar l’opció horari indiferent si no es té preferència per cap horari.

En cas que no li interesse un programa a l’usuari, aquest deurà marcar l’opció “No m’interessa”. Al final, podrà afegir algun altre tema que resulte del seu interés i no es trobe reflectit en el llistat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia