La comissió fallera Gran Via del Sud de Bétera reprén l’activitat al carrer 17 mesos després de l’inici de la pandèmia, just quan van cancel·lar-se les falles de 2020. Tot i això, no s’ha deixat de treballar al si de la comissió en aquesta letargia, i mostra d’això és el seguit d’activitats que s’han programades per a aquest cap de setmana.

Dissabte 23 d’octubre és la data escollida per a retornar la vida als carrers del municipi per part de la Gran Via del Sud. La jornada donarà inici amb una dansà popular a les 11.00 hores, al casc antic de la localitat, des de la Plaça del Sol fins la Plaça del Mercat.

Veus de la comissió destaquen que tothom és benvingut, ja que per a ballar només es necessita brusa, mocador i postisses.

Després del respectiu dinar al casal; fallers, falleres i veïnat, podran gaudir de l’actuació del reconegut monologuista Miki Dakai, per posar així el fermall d’or a una jornada cultural i fallera plena de retrobaments, alegria, i com no, de molta responsabilitat. Com que la pandèmia encara hi és, la junta directiva ha dissenyat un protocol específic per a cada activitat garantint-ne la seguretat dels assistents.

Mascareta, distància de seguretat i gel hidroalcohòlic, seran els complements perfectes per fer del cap de setmana una jornada per al record.

En paraules del seu President, Vicent Manel Miret: «la directiva ha treballat de valent al llarg d’aquest període tan difícil. Ara, és el moment de tornar a l’activitat presencial de manera progressiva i responsable per a gaudir tots junts: fallers i falleres amb el nostre veïnat».

Imprimir article
Comenta aquesta notícia