Sports Centre Mas Camarena ha començat el curs programant a les seues aules i espais esportius una gran varietat de classes i activitats esportives perquè tot aquell que vulga posar-se en forma puc fer-ho guiat i assessorat pels millors professionals.

Entrenaments personals

El gimnàs és el lloc ideal on complir els objectius marcats per a aquest curs. Allí els entrenadors professionals assessoren i guien als clients tenint en compte les seues condicions físiques i els seus objectius.

L’èxit de l’entrenament personal es deu al fet que l’entrenador prescriu exercicis, fixa metes i sobretot motiva als seus alumnes en classes individuals o en grups molt reduïts.

Diferents modalitats de balls

Estiga demostrat que ballar millora la salut física i mental dels quals els practiquen: augmenta l’equilibri i la coordinació, genera músculs més forts, millora la memòria, allibera de l’estrés i injecta més energia.

Per això les aules de Resort Mas Camarena acullen classes de diferents modalitats com a Salsa i Bachata (nivell iniciació i mitjà), Ritmes Llatins (Salsa, Merenga i Bachata) i Ball Modern, una modalitat de dansa moderna en la qual es combinen moviments fluids i dinàmics de les danses urbanes.

També es pot optar per les classes de Zumba o de FitFlamenco, una nova i divertida disciplina que combina els passos propis del flamenc amb la pràctica del fitness.

Defensa personal

En les classes de Defensa Personal MMA l’instructor proposa en cada classe exercicis procedents de diferents arts marcials en les quals els alumnes exerciten tot el cos.

Boxa, judo, lluita lliure, capoeira, taekwondo són només algunes de les moltes disciplines que es treballen per nivells en les quals els alumnes progressen ràpidament.

Classes de tennis i pàdel

Les 8 pistes de tennis (6 de terra batuda i 2 pistes ràpides) i les 6 pistes de pàdel panoràmiques són l’escenari perfecte perquè adults i joves de totes les edats i tots els nivells aprenguen o milloren el seu joc en alguna d’aquestes dues disciplines de raqueta.

I ho fan a les ordres dels millors entrenadors de l’acadèmia GTennis i GPadel Academy que actualment entrenen tant a professionals com a amateur.

Classes particulars, grups reduïts, horaris de demà, migdia i vesprada… En definitiva multitud de combinacions per a poder entrenar.

Reserves de les instal·lacions

Pots reservar les nostres pistes de tennis i pàdel, camps de futbol, pavelló de bàsquet i la pista multiesport a través del web del resort o descarregant-te l’APP des de Google Play o Apple Store “Sports Centre Mas Camarena” d’una forma fàcil, àgil i segura podràs reservar qualsevol de les nostres instal·lacions esportives.

Les millors instal·lacions

Sports Centre Mas Camarena t’ofereix la possibilitat de realitzar esport en un entorn únic, envoltat de naturalesa i als peus de la Serra Calderona.

Confortables vestuaris, aparcament gratuït, cafeteria i restaurant estan a la disposició dels usuaris perquè no tinguen cap excusa per a posar-se en forma amb els millors professionals del fitness, el ball i el tennis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia