Bétera tornarà a acollir demà dissabte, 23 d’octubre, la “Trobada de Cultura Urbana”.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa l’any passat, per part de l’àrea municipal de Joventut de Bétera.

Es tracta d’una manera de posar en valor el seu talent i creativitat i donar-los espai per a expressar-ho.

Per a participar en aquestes activitats els joves de Bétera interessats i interessades han de posar-se en contacte amb l’àrea de Joventut a través del correu electrònic juventud@betera.es o del telèfon 647380310.

Els més joves del municipi podran gaudir d’activitats com Slackline, Ball Urbà, sessions de Dj’s i diverses exhibicions, així com un gran grafiti. Les activitats es duran a terme fins a tres llocs diferents de la localitat. L’esdeveniment donarà el seu tret d’eixida a partir de les 10.00 hores i finalitzarà al voltant de les 20.00 hores.

A les 10.00 hores, el Junqueral serà l’espai protagonista amb un Taller de Slackline on els participants podran practicar el seu equilibri en plena zona verda de Bétera. A les 11.30 hores, en l’edifici de Casa Nebot, es podrà gaudir d’una Masterclass esportiva de Ball Urbà fins a les 13.00 hores.

El departament de Joventut ha organitzat també un dinar de germanor entorn a aquesta trobada per a agafar forces i que els adolescents de Bétera estiguen preparats per a totes les activitats de la vesprada.

Així, a les 16.00 hores, es reprendrà l’activitat amb sessions de Dj’s i, a partir de les 18.00 hores, tindran lloc exhibicions de Music ON i Dansa Urbana fins a les 20.00 hores.

A més, la gran activitat d’aquesta Trobada, serà novament, l’elaboració d’un grafitti en la façana lateral del Metro, que començarà a elaborar-se a les 10.00 hores. Enguany, aquest grafitti, estarà dedicat a la Festa de les Alfàbegues. Al matí un graffiter començarà l’esbós perquè a la vesprada, de 16.00 a 18.00 hores, ho continuen els assistents a la trobada. Així, Joventut també convida a la població en general a participar en la creació d’aquest, el qual acompanyarà al ja realitzat en 2020 en la primera trobada que va tindre com a centre d’inspiració els coets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia