La prova Mitic Bike se celebrarà del 22 al 24 d’octubre, passant aquest divendres per Bétera.

La Mitic Bike una marxa de mountainbike per etapes. Aquesta marxa cicloturista única, ofereix un cap de setmana complet als pedals des de la ciutat de València fins al pic de Javalambre i tornant a la platja Patacona d’Alboraia.

Aquesta travessia compta amb més de 25 anys d’antiguitat.

El recorregut de la Mitic Bike és un dels itineraris amb més varietat paisatgística del panorama biker. En 2017 es va fer per primera vegada en obert com a marxa MTB per a tots els bikers interessats.
Aquesta prova es durà a terme en 3 etapes, 290Km de distància i +6000m de desnivell acumulat. Serà un recorregut de contrastos, des de la Ciutat de les Ciències fins a Javalambre, passant per l’horta, els cítrics, barrancs, serpentejants rius, boscos alpins, rierols o altiplans florits.

ETAPA 1. VALÈNCIA ALCUBLAS. 69Km I +1100m DE DESNIVELL ACUMULAT. CICLABILITAT 100%

Eixida neutralitzada per la ciutat de València i la seua horta fins al barranc de Carraixet on s’obri la carrera alternant pistes i sendes del propi barranc, passant per Bétera, Pedralvilla, Marines Nou i s’inicia l’ascens entre camps de cítrics fins al peu de muntanya dels primers contraforts del sistema Ibèric, passant pels molins d’Alcublas i descens fins a l’abeurador del municipi, on estarà la meta d’aquesta primera etapa.

AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA MECÀNICA EN RUTA BIKE SHORE:

Km. 31. PEDRALVILLA

Km. 40. MARINES NOU (MECÀNICA)

Km 50. ENTRE TARONGERS (LLÍRIA)

Km. 69 META A ALCUBLAS (MECÀNICA)

ETAPA 2. ALCUBLAS-JAVALAMBRE-MANZANERA. 98Km I +2600m DE DESNIVELL ACUMULAT. CICLABILITAT 99%

Eixida neutralitzada d’Alcublas i en continu ascens s’aconsegueix Oset, Canales, Base del Bou (1575m), per a continuar per l’altiplà de les Navas i descendir per una entretinguda senda fins al municipi Turolense de Torrijas on s’inicia el segon ascens del dia, la pujada al pic Javalambre. En Torrijas hi haurà una possibilitat de “eixida” a meta per a bikers fora de control. A partir d’ací es contínua ascendint per pista en bon estat fins al pic de Javalambre a 2020m.

FORA DE CONTROL:

LLESQUES AMB OU 15:*00Hrs. Km 50. (des d’aquest punt fins a meta per carretera sol 15km. per a retirats o fora de control)

AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA MECÀNICA BIKE SHORE:

Km. 15. CANALES (MECÀNICA)

Km. 26. ALT BASE DEL BOU

Km. 50 TORRIJAS (MECÀNICA)

Km. 69. PIC JAVALAMBRE

Km.75. FONT LA ZARZUELA (MECÀNICA)

Km. 98. META EN MANZANERA (MECÀNICA)

ETAPA 3. MANZANERA PLATJA PATACONA (ALBORAIA-VALÈNCIA). 115Km I +1900m DE DESNIVELL ACUMULAT. CICLABILITAT 98%

Ascendeix per la vall del paradís fins al llogaret de Paradís Alt i l’altiplà de las navas per a arribar a la base del Bou (1575m) i iniciar descens alternant sengles i pistes fins a Canales, Oset i Alcublas i continuar baixant i aconseguir la plana fluvial del Túria on es connectarà amb el Barranc del Carraixet fins a la seua desembocadura a la platja Patacona d’Alboraia. En aquest sector es transitarà uns metres per la platja fins a aconseguir el passeig marítim d’Alboraia on estarà la meta i el final de la Mitic Bike. Si ho aconsegueixes tindràs el teu regal FINISHER després de 3 etapes, 290Km i +6000m de desnivell acumulat.

FORA DE CONTROL:

Km. 86. MARINES 15:00Hrs

AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA MECÀNICA *BIKE *SHORE:

Km. 22. NAVAS DE L’ALTIPLÀ (MECÀNICA)

Km. 42. CANALES (MECÀNICA)

Km. 57 ALCUBLAS

Km. 87 MARINES

Km. 95. URB. PEDRALVILLA (MECÀNICA)

Km. 118. META EN PLATJA PATACONA ALBORAIA-VALÈNCIA

Imprimir article
Comenta aquesta notícia