Aquest cap de setmana, l’Ateneu de Bétera continua amb les seues activitats culturals, les quals es duen a terme a les seues instal·lacions (Plaça del Mercat, 5). 

Així, hui divendres 22 d’octubre, acollirà la jornada “Literatures” de la mà de Fèlix Edo amb el nom “Lluny de qualsevol altre lloc”.  Aquest esdeveniment donarà inici a partir de les 19.30 hores.

Fèlix Edo exerceix com a professor en un institut públic, i també escriu sobre literatura, música i cinema en revistes com Debats o Serra d’Or. També publica textos als digitals de cultura el Núvol o La Llança.

L’any 2016 va publicar la seva primera obra El guardià de les trufes (Ed. Barcino) , en la qual retrata la vida masovera a les comarques dels Ports i de l’Alt Maestrat durant la postguerra. La història, simple i efectiva, no deixa de ser una excusa per a mostrar-nos les vicissituds d’aquesta forma de vida, que Fèlix Edo ja havia analitzat en profunditat en articles a la revista Saó, i que aquí converteix en literatura rural i històrica. Enguany va publicar la seua segona obra, Lluny de qualsevol altre lloc (Onada Edicions), un drama que indaga sobre els vaivens de la identitat i sobre com es formen els propòsits vitals.

D’altra banda, demà dissabte 23 d’octubre, hi haurà un concert de Rafa Xambó Quintet. Aquest donarà el seu tret d’eixida a partir de les 20.00 hores.

Rafa Xambó (guitarra i veu), Àlvar Carpi (guitarra), Salva Vázquez (piano), Chris Attwell (baix) i Ben Wirjo (bateria) formen aquesta agrupació musical.

Rafa Xambó és un escriptor, músic i sociòleg valencià, nascut a Algemesí.  La seua trajectòria musical va donar inici a la dècada dels anys 70 dels segle XX, formant part dels cantants de la segona generació de la Nova Cançó, amb un repertori de cançons reivindicatives i interpretades en valencià.

En 1974 va guanyar el Primer Premi del Festival de Noves Veus.

En els cartells adjunts, teniu més detalls i informació sobre els actes d’aquest cap de setmana a l’Ateneu de Bétera.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia