Bétera va acollir el passat dissabte, 23 d’octubre, la  segona “Trobada de Cultura Urbana” per als joves de la localitat.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa l’any passat, per part de l’àrea municipal de Joventut de Bétera.

Es tracta d’una manera de posar en valor el seu talent i creativitat i donar-los espai per a expressar-ho.

Els més joves del municipi van tindre l’oportunitat de gaudir d’activitats com Slackline, Ball Urbà, sessions de Dj’s i diverses exhibicions, així com un gran grafiti. Les activitats es van dur a terme en tres llocs diferents de la localitat. L’esdeveniment va donar el seu tret d’eixida a les 10.00 hores, finalitzant al voltant de les 20.00 hores.

A les 10.00 hores, el Junqueral era l’espai protagonista amb un Taller de Slackline on els participants van poder practicar el seu equilibri en plena zona verda de Bétera. A les 11.30 hores, en l’edifici de Casa Nebot, es va poder gaudir d’una Masterclass esportiva de Ball Urbà fins a les 13.00 hores.

També va tindre lloc un dinar de germanor entorn a aquesta trobada per a agafar forces per a totes les activitats de la vesprada.

Així, a les 16.00 hores, es va reprendre l’activitat amb sessions de Dj’s i, a partir de les 18.00 hores, va tindre lloc exhibicions de Music ON i Dansa Urbana fins a les 20.00 hores.

A més, la gran activitat d’aquesta Trobada, va ser novament, l’elaboració d’un grafiti en la façana lateral del Metro. Enguany, aquest grafitti, està dedicat a la Festa de les Alfàbegues. Al matí un grafiter va començar l’esbós perquè a la vesprada el pogueren continuar els assistents a la trobada. Aquest grafiti acompanya al ja realitzat en 2020 en la primera trobada que va tindre com a centre d’inspiració els coets.

A més de les imatges oferides en aquesta crònica (fer clic en elles per poder ampliar-les), a continuació, compartim un vídeo de la realització del grafiti i de la música a Casa Nebot.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia