La comissió fallera Gran Via del Sud de Bétera va reprendre l’activitat al carrer el passat cap de setmana. Les activitats culturals que van dur-se a terme, van arribar 17 mesos després de l’inici de la pandèmia i la cancel·lació de les falles de 2020.

Per a iniciar la seua activitat al carrer, es van preparar diferents actes, els quals van donar el seu tret d’eixida amb una dansà popular al casc antic de la localitat. Aquesta dansà va començar a les 11.00 hores, a la Plaça del Sol, i va finalitzar a la Plaça del Mercat.

A més dels Presidents, Falleres Majors i alguns membres de la comissió, també van participar en aquesta dansà membres del grup de danses “Pensat i Fet” i del grup de danses de la Falla Gran Via de l’Est. En l’acte van estar també presents el President de Junta Local Fallera, Edgar Jorro, i les Falleres Majors de Bétera, Mª Ángeles Valls i Carla López.

Posteriorment, va tindre lloc un dinar al casal i l’actuació del reconegut monologuista Miki Dakai, per posar així el fermall d’or a una jornada cultural i fallera plena de retrobaments, alegria, i com no, de molta responsabilitat. Com que la pandèmia encara hi és, la junta directiva d’aquesta comissió va dissenyar un protocol específic per a cada activitat garantint la seguretat dels assistents.

Mascareta, distància de seguretat i gel hidroalcohòlic, van ser els complements perfectes per fer del cap de setmana una jornada per al record.

A continuació, oferim un vídeo de la dansà:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia